Onze massages

Bij ons bieden we u vanaf de ontvangst tot de massages: sensualiteit, zachtheid, een massa tederheid en verleiding. U hebt vanaf dan recht op een bijzondere aandacht die voor een onvergetelijke reis zal zorgen! De MTM-service: is een op maat gesneden service voor wie zich uniek en verwend wenst te voelen!

Voor een goede werking van onze diensten vragen wij u uw afspraken te bevestigen. Niet bevestigde afspraken worden niet in aanmerking genomen.

 

Klassieke tantrische massage

Ontspannende, zachte, sensuele en warme massage die het plezier naar boven haalt, terwijl ze de energie door het lichaam transporteert. De masseuse concentreert zich op het welzijn van de persoon die de massage ontvangt en legt nadruk op de spieren die speciale verzorging nodig hebben. De persoon laat zich gaan en geeft zich over aan het huidige moment om ten volle te profiteren van de massage.

 

Koppelmassage

Deze met warme olie verrijkte lichaam-tegen-lichaammassage is intenser dan de klassieke massage. Er is een zekere intimiteit voelbaar tijdens de sessie en er wordt een bank gecreëerd om een gevoel van vertrouwen te garanderen, met bijgevolg een complete ontspanning van de gemasseerde personen.

 

Businessmassage

Deze veel sensuelere massage dan de klassieke is bedoeld om zacht, ontspannend en warm te zijn. Tijdens de massage luistert de behandelaarster naar uw behoeften en wensen. De lichaamsbewegingen zijn langzamer en zachter tijdens de uitwisselingen in de meeste totale intimiteit, altijd met wederzijds respect. Tijdens deze massagesessie ligt de nadruk op sensualiteit. Uw masseuse let vanaf de ontvangst op uw geringste behoeften en geeft u zoveel zachtheid en aandacht als u nodig hebt. Bovendien reinigt de tantrika na de massage uw hele lichaam met warme doekjes. Ten slotte neemt ze afscheid met een zorgvuldig uitgekozen luxecadeau.

 

EveilDesSens massage

Zittend op hun knieën luisteren onze tantrika’s naar uw zintuigen via het tantrisme. Met onze nieuwe massage (EveildesSens) bieden ze een ontwaken van de liefde door gebruik te maken van seksuele energie in een perspectief van spirituele openheid. Het is de belofte van ongeëvenaarde seksualiteit die u naar extase leidt en u in staat stelt om uw diepst begraven fantasieën te bevredigen….
De praktijk van het tantrisme was lange tijd voorbehouden aan een minderheid en wordt tegenwoordig toegankelijker, en onze tantrika’s geven dankzij hun bewegingen die voortkomen uit een duizendjarige techniek hun kennis aan u door om uw persoonlijke ontwikkeling te vergemakkelijken. U gaat met hen aan boord voor een reis op het pad van plezier, genietend van een onvergetelijk en onvergelijkbaar moment.

 

Ritual mtm

Het MTM-ritueel is een Japanse massage gebaseerd op de principes van de traditionele Aziatische geneeskunde en werkt voornamelijk in op de 5 zintuigen van de mens, smaakzin, geurzin, gehoor, tastzin en zicht (de ying en yang).  Het belangrijkste doel van de massage MTM-ritueel is het herstellen van uw welzijn door het vernieuwen van uw gemoedstoestand waardoor u uw dagelijkse routine in familie en op het werk beter kunt aanpakken. Deze massage wordt uitgevoerd door tantrische masseuses die met hun zachte handen en vingertoppen ritmisch drukken en ze werkt in op specifieke punten zoals uw spieren en uw gewrichten tot het lymfestelsel dat een grote rol speelt in ons immuunsysteem … (Hiermee wordt het afval afgevoerd dat afkomstig is van ons metabolisme)

  • De ontvanger van de massage moet zich ontspannen om te genieten van het specifieke moment dat hij of zij ondergaat   en moet zijn masseuse vertrouwen ; op deze manier kunt u de slechte kant, de gebreken in de wereld en de stress vergeten en opnieuw zin in het leven krijgen door een zelfzekere en serene ingesteldheid. 
  • Kortom, het MTM-ritueel is niets meer dan een eenvoudige ontspannende massage die wordt uitgevoerd in een kleine ondeugende outfit en met hete oliën op traditionele Japanse futons (de sexy, sensuele en erotische toets ervan is de ondeugende outfit die uw favoriete tantrische masseuse zal dragen tijdens de verzorging en de accessoires die ze zal gebruiken en die we liever geheim houden om een sfeer van een ondeugend rollenspel voor u te creëren…    
  • (Shh MTM-ritueel MTM en wat nog meer ?)

Hover Image

Tantra

45 min - 130€
60 min - 160€
90 min - 230€

Hover Image

4 Hands

45 min - €260
60 min - €320
90 min - €460

Hover Image

Couple

45 min - €250
60 min - €300
90 min - €350

Hover Image

Couple 4 Hands

45 min - 500 €
60 min - 600 €
90 min - 700 €

Hover Image

Double

60min € 250
90min € 300

Hover Image

BusinessTantraMTM

45 min - €170
60 min - €200
90 min - €270

BusinessTantraMTM

Douche met de masseuse

Hover Image

BusinessTantraMTM 4 Hands

45 min - €340
60 min - €400
90 min - €540

Hover Image

EveildesSensMTM

45 min - €200
60 min - €250
90 min - €300

Hover Image

EveildesSensMTM 4 Hands

45 min - €400
60 min - €500
90 min - €580

BusinessTantraMTM 4 Hands

Douche met de masseuse

EveildesSensMTM

3 X meer ontspanning, sensualiteit, luxe lingerie, accessoires, cadeaus en afrodisiacum drankje + 15 min Haman

EveildesSensMTM 4 Hands

3 X meer ontspanning, sensualiteit, luxe lingerie, accessoires, cadeaus en afrodisiacum drankje + 15 min Haman

Hover Image

RITUAL MTM

45 min - €120
60 min - €140

Hover Image

RITUAL MTM 4 Hands

45 min - €240
60 min - €280

 

Ritual MTM 

Japanse massage gebaseerd op de principes van de traditionele Aziatische geneeskunde en werkt voornamelijk in op de 5 zintuigen van de mens, smaakzin, geurzin, gehoor, tastzin en zicht (de ying en yang)

Ritual MTM 4 hands

Japanse massage gebaseerd op de principes van de traditionele Aziatische geneeskunde en werkt voornamelijk in op de 5 zintuigen van de mens, smaakzin, geurzin, gehoor, tastzin en zicht (de ying en yang)