EveildesSensMTM 

3 X meer ontspanning, sensualiteit, luxe lingerie, accessoires, cadeaus en afrodisiacum drankje

Zittend op hun knieën luisteren onze tantrika’s naar uw zintuigen via het tantrisme.

Met onze nieuwe massage (EveildesSens) bieden ze een ontwaken van de liefde door gebruik te maken van seksuele energie in een perspectief van spirituele openheid. Het is de belofte van ongeëvenaarde seksualiteit die u naar extase leidt en u in staat stelt om uw diepst begraven fantasieën te bevredigen….

De praktijk van het tantrisme was lange tijd voorbehouden aan een minderheid en wordt tegenwoordig toegankelijker, en onze tantrika’s geven dankzij hun bewegingen die voortkomen uit een duizendjarige techniek hun kennis aan u door om uw persoonlijke ontwikkeling te vergemakkelijken. U gaat met hen aan boord voor een reis op het pad van plezier, genietend van een onvergetelijk en onvergelijkbaar moment.

Voor een goede werking van onze diensten vragen wij u uw afspraken te bevestigen!

Boek nu in onze agenda uw volgende heerlijke tantra massage! Of bel ons op 0495-63-79-79 

Benieuwd naar ons team? Klik gerust op de link en bekijk welke masseur het beste bij uw tantrische massage past en boek uw afspraak vandaag nog! 

Niet bevestigde afspraken worden niet in aanmerking genomen.

We are not a private house, for these intimacies we recommend you go elsewhere.

Prices

 

45 min – 200€

60 min – 250€

90 min – 290€

Tijdens de massage zal   gebruik worden gemaakt   van biologische en geurloze   warme oliën.     Er dient een douche   genomen te worden, ter   plaatse, voor en na de   massagesessie.    Massages worden gegeven   op traditionele futons, met   kaarslicht en aangepaste   muziek.